Eines

Eines_1

 

FORMACIÓ PEL CREIXEMENT

 

Transformem les necessitats detectades en accions formatives que desenvolupen competències en les persones, proveint-les de recursos útils pel seu dia a dia.

Personalitzem els continguts, els objectius i la metodologia segons els requeriments específics de cada client. Cada projecte que desenvolupem és un procés artesanal que elaborem meticulosament.

Creiem en el valor afegit d’una formació presencial basada en l’experimentació, perquè el component emocional d’una vivència garantirà un procés d’aprenentatge òptim i perdurable en el temps.

Eines_2

 

DISCIPLINES DE GESTIÓ EMOCIONAL

 

COACHING

És el procés d’acompanyament destinat a ajudar a un professional a descobrir, desenvolupar i potenciar competències i habilitats que li permetin aconseguir els seus objectius personals i/o professionals.

PNL (Programació NeuroLingüística)

A través de la PNL s’explora com funciona cada ésser humà. Estudiem els programes o models mentals que s’activen en cadascuna de les nostres experiències internes, i com ens comuniquem amb l’exterior a partir d’aquestes. Pretén potenciar la nostra excel·lència.

INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

Desenvolupa la capacitat de conèixer, comprendre i regular les nostres emocions i les dels altres amb l’objectiu de guiar el nostre comportament i augmentar el benestar personal i social.